3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

Misstänkt mordförsök i Nacksta – man i 20-årsåldern förd till sjukhus

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Flera poliser rörde sig i Nacksta under fredagsmorgonen och gick in i en lägenhetsport, efter ett misstänkt mordförsök som skett under natten. Foto: Sara Carlzén, SVT

Misstänkt mordförsök i Nacksta – man i 20-årsåldern förd till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

Under natten till fredagen har en man i 20-årsåldern utsatts för ett misstänkt mordförsök i Nacksta, Sundsvall. Mannen har förts till sjukhus och en man i 20-årsåldern är gripen, enligt polisens vakthavande befäl.

Initialt rubricerades ärendet som grov misshandel, men uppgraderades till försök till mord. Den skadade 20-åriga mannen är förd till sjukhus och skadeläget är oklart.

Det var vittnen från platsen som larmade polisen om händelsen strax innan halv två natten till fredagen. Enligt polisen har brottet skett inomhus.

– Vi kunde gripa mannen i närområdet, säger Björn Pettersson, vakthavande befäl på polisen.

Polisen fortfarande kvar på platsen

Vid sextiden var polisen fortfarande kvar på plats och vissa delar är avspärrade.

Polisen ser i nuläget inte att händelsen ska vara gängrelaterad.

Texten kommer att uppdateras.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/misstankt-mordforsok-i-nacksta-man-i-20-arsaldern-ford-till-sjukhus

Share the Post:

Related Posts