3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

08 april 07.35, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

23:23, Sundsvall

Polisen uppmärksammas på en berusad man. Man åker till platsen och påträffar mannen. Han omhändertas enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). Mannen misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk samt innehav och ringa dopningsbrott, eget bruk samt innehav. Anmälan upprättas

02:51, Kramfors

Centrum, polis och räddningstjänst larmas om en brand i en container. Branden släcks, det finns inga uppgifter om personskador i samband med händelsen. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/april/8/08-april-07.35-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/

Share the Post:

Related Posts