29 februari 15.57, Försvunnen person, Sundsvall

Under eftermiddagen kontaktades polisen angående en försvunnen kvinna i 70-årsåldern. Kvinnan sågs senast vid kl 13:20 på Sundsvalls sjukhus.

Polisens arbetar för att hitta kvinnan och ber allmänheten om hjälp: Du som har sett eller ser kvinnan, ring polisen på 112. Du som bor i området: Kontrollera utrymmen som inte är låsta. Det kan exempelvis röra sig om förråd, lekstugor, garage och annat.

Uppdatering kl 17:00:

Tack vare tips från flera privatpersoner kunde polisen lokalisera kvinnan, hon var välbehållen. Polisen vill rikta ett tack till alla som har engagerat sig i sökandet efter kvinnan. Det signalement som tidigare fanns i händelsenotisen har raderats. 

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/februari/29/29-februari-15.57-forsvunnen-person-sundsvall/

Share the Post:

Related Posts