3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

18 februari 08.17, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:32 Rattfylleri, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan med anledning av att en trafikolycka, enligt initiala uppgifter har en personbil fastnat på järnvägsrälsen. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna i 30-årsåldern, är påverkad av alkohol och provtagning utförs. En anmälan gällande rattfylleri upprättas.

01:34 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en krog i Stenstan, Sundsvall, på grund av misshandel. En kvinna misstänks ha misshandlat en annan kvinna. Den misstänkta kvinnan uppger inte sin identitet så hon grips. Anmälan tas upp.

01:49 Misshandel, Örnsköldsvik
En patrull upptäcker ett bråk på Torggatan i Örnsköldsvik. Två män är inblandade och den ena omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB), han misstänks för brott mot knivlagen och misshandel. Den andre mannen får skjuts till sjukvård.

Under natten beordras polis till en ort i Sundsvalls kommun med anledning av misshandel. En man i 40-årsåldern grips misstänkt för att ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen anhålls av åklagare.

Under natten grips en man i en ort i Sundsvalls kommun av polis. Mannen, som är i 60-årsåldern, misstänks ha misshandlat och hotat en kvinna han har en relation med. Mannen anhålls av åklagare, han är misstänkt för grovt olaga hot och misshandel.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/februari/18/18-februari-08.17-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/

Share the Post:

Related Posts