Kaosvecka i Timrå IK efter tränarsparken – besked väntas på fredagen

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

I onsdags var tystnaden total från hockeyborgen, och det utlovade beskedet på torsdagen kom att utebli, men till på fredag lovar klubben att lägga korten på bordet gällande damlagets framtid.

På lördag ska damlaget spela match hemma mot Skellefteå. Frågan är om Timrå har tillräckligt många spelare att ställa på isen, efter starka reaktioner och hot om spelaravhopp från laget.

– Jag hörde att det bara var åtta spelare på träningen igår, och då lär det väl inte gå att spela, säger Julia Kaldensjö, som själv hoppat av laget i protest mot klubbens agerande mot sportchefen och tränaren Georgina Farman.

I går hölls ett hastigt sammankallat krismöte om situationen, men enligt en spelare som SVT talat med gavs inga klara besked om framtiden.

Skulle Timrå inte kunna spela matchen på lördag i damhockey allsvenskan så kan klubben bötfällas.

Imorron ska ansvariga i klubben ha presskonferens – hör vad Julia väntar sig för svar.

– Vi har haft tre möten den senaste veckan med tre olika personer, det tyder på att ingen i klubben har riktigt koll på damsektionen, säger Julia Kaldensjö. Foto: Pierre Ragnehag

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/kaosvecka-i-timra-ik-efter-tranarsparken-besked-vantas-pa-fredagen

Share the Post:

Related Posts