3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

09 januari 07.01, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

23:49 Drograttfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på Södermalm i Sundsvall. Misstanke uppstår om att föraren, en ung man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri samt narkotikabrott genom eget bruk.

01:49 Försök till tillgrepp, Sundsvall
Polisen beordras till Södermalm i Sundsvall där någon slagit sönder en ruta på en personbil. En man har setts utföra gärningen. Polisen omhändertar den misstänkta mannen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Anmälan upprättas gällande försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel då det finns misstanke om att han försökt tillgripa bilen.

Övrigt: Under morgonen har en viltolycka skett i länet, på länsväg 968 i Näsåker, Sollefteå. Inga personskador uppstod.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/januari/9/09-januari-07.01-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/

Share the Post:

Related Posts