3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

30 december 07.22, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem misstänks för ringa narkotikabrott. Ytterligare en person har under natten medtagits för provtagning efter misstanke om bruk av narkotika.

00:12 Drograttfylleri, Örnsköldsvik
I samband med en trafikkontroll i Järvsta-Lungvik stoppar och kontrollerar polisen en personbil vars förare misstänks vara påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. Anmälan upprättas. 

00:47 Knivlagen, Kramfors
Polisen kontrollerar personer i Bollstabruk. En av dessa bär olovligen kniv på allmän plats. Den tas i beslag och anmälan om brott mot knivlagen upprättas. 

02:49 Försök till grov stöld, Sundsvall
Polisen beordras till en snabbmatsrestaurang i Sundsvall. En person ska ha blivit utsatt för ett stöldförsök. Okända personer ska ha försökt stjäla en tillhörighet av honom. Anmälan om försök till grov stöld upprättas.

03:43 Misshandel, Sundsvall
Polisen får information om att en misshandel ska ha skett i anslutning till ett uteställe i Sundsvall. Okända gärningsmän ska ha misshandlat en man. Det finns ingen information om att det fanns behov av sjukvård. Polisen håller förhör och tar upp anmälan om misshandel. 

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/december/30/30-december-07.22-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/

Share the Post:

Related Posts