3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

MS Ådalen III gick på grund – vd Jerry Larsson berättar hur det gick till

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Under torsdagskvällen gick MS Ådalen III på grund. Jerry Larsson som är vd och redare på båten berättar att båten skulle igenom ett sund, där det var både smalt och grunt. Där höll de för mycket till höger och båten gick på grund.

– Nån sten eller någonting var det där, vad exakt det var vet vi inte, säger Jerry Larsson.

Hål i skrovet

Det blev ett hål i skrovet längst bak på båten som gjorde att den tog in vatten. Jerry Larsson berättar att dykare var på plats under torsdagskvällen och enligt bilder ser inte skadorna så allvarliga ut. Nu ska båten torrsättas och en riktig undersökning av skadan göras.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/ms-adalen-iii-gick-pa-grund-vd-jerry-larsson-berattar-hur-det-gick-till

Share the Post:

Related Posts