3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

SVT förklarar: Så går Kadry El Naggars husaffärer till

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I vissa fall har husen i bland annat Västernorrland som läggs ut till exekutiv auktion redan sålts – till Kadry El Naggars värld. Som i sin tur sålt dem vidare till spekulanter i Mellanöstern. I videon förklarar SVT hur affärerna går till. Foto: SVT

SVT förklarar: Så går Kadry El Naggars husaffärer till

Uppdaterad
Publicerad

Kadry El Naggars husaffärer är snabba och ofta vet han precis vad han kan lägga för bud när den exekutiva auktionen väl äger rum.

Ibland har huset redan sålts innan Kronofogden klubbar budet.

Det går fort i Kadry El Naggars värld. Under några veckor har vi följt Kronofogdens exekutiva auktioner i Mellannorrland.

Kotr efter det att en auktion meddelats har Kadry El Naggar filmat och lagt ut beskrivningar av objektet på sociala medier.

I klippet ser du Kadry El Naggars teknik, steg för steg – och hur lätt det kan vara att uppfatta att detta är vägen till ett svenskt uppehållstillstånd.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Husköpare lockas av uppehållstillstånd

Mer i ämnet

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/svt-forklarar-sa-gar-kadry-el-naggars-husaffarer-till

Share the Post:

Related Posts