3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

60 sekunder: Kadry El Naggars husaffärer i Sverige

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Kadry El Naggar är mannen bakom sidan där det förmedlas hus i Norrland till köpare i Mellanöstern. Och han har en väl utvecklad affärsidé – se mer i klippet. Foto: Texturelabs, SVT, bild från Instagram

60 sekunder: Kadry El Naggars husaffärer i Sverige

Publicerad

Kadry El Naggar har varit föremål för granskning även tidigare, såväl av myndigheterna som av SVT. Redan för drygt tio år sedan förmedlade han hus i Sydsverige till spekulanter i Mellanöstern, med antydningar om att det skulle öka chanserna till uppehållstillstånd i Sverige.

Nu är han alltså verksam också i norra Sverige, bland annat i Västernorrland.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Husköpare lockas av uppehållstillstånd

Mer i ämnet

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/60-sekunder-vem-ar-kadry-el-naggar

Share the Post:

Related Posts