3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

Mats Hellhoff från Sundsvall blir ny riksdagsledamot för Sverigedemokraterna

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Under Sverigedemokraternas EU-valvaka i söndags sjöng riksdagsmannen David Lång (SD) de högerextrema slagorden ”ausländer raus” – vilket fångades på band av Expressen. Om man översätter låttexten från tyska så betyder det ”utlänningar ut”.

Lång fick lämna sitt riksdagsuppdrag, och ersätts nu av Mats Hellhoff som är aktiv för Sverigedemokraterna i både Sundsvalls kommun och Region Västernorrland. Han är dessutom gruppledare för partiet i Västernorrland. 70-årige Hellhoff har även en bakgrund som polis, och bor i Sundsvall.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/mats-hellhoff-fran-sundsvall-blir-ny-riksdagsman-for-sverigedemokraterna

Share the Post:

Related Posts