3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

Så gick razzian mot nattklubben i Sundsvall till: ”En intensiv natt”

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Utländska kvinnor har lockats till att arbeta på strippklubben via falska annonser. I klippet berättar reportern Petra Berggren mer om detta. Foto: SVT

Så gick razzian mot nattklubben i Sundsvall till: ”En intensiv natt”

Publicerad

Det visar sig att det förekommer sexhandel och otillåten alkoholförsäljning på en strippklubb i Sundsvall, det visar en granskning som P4 Västernorrland har gjort.

Här berättar Petra Berggren, reporter på P4 som var med vid polisens razzia mot klubben natten mot onsdag, om granskningen och tillslaget.

Det var efter ett tips som till redaktionen som P4 Västernorrland valde att granska porrklubben.

– Den visade att man kan köpa sex på den här klubben och att kvinnor lockas hit från utlandet via annonser, säger Petra Berggren som tillsammans med sin kollega Lotta Hagberg Widell gjorde granskningen.

”Var en intensiv natt”

Det var under natten mellan tisdag och onsdag som polisen tillsammans med flera andra myndigheter valde att göra en razzia mot klubben. På plats var också Petra Berggren.

– Det var en intensiv natt. Man hade samtal med de kvinnor som fanns där och med ägaren, säger Petra Berggren.

Hör mer om razzian och granskningen i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/sa-gick-razzian-mot-nattklubben-i-sundsvall-till-en-intensiv-natt

Share the Post:

Related Posts