3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

07 april 07.26, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Sedan midnatt har fem personer i länet omhändertagits för fylleri. Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

01:26 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till ett uteställe i Inre hamnen med anledning av ett bråk. Ordningsvakt har envarsgripit de inblandade. Polisen håller förhör med de inblandade och vittnen. En man är misstänkt för misshandel av en annan man. Anmälan upprättas.

01:36 Misshandel, Örnsköldsvik
I samband med att polisen fotpatrullerar i Örnsköldsvik uppmärksammar man ett bråk. Polisen får kontroll på två personer. De två männen ska ha bråkat med varandra. Polisen tar upp en anmälan samt en motanmälan om misshandel. Den ena misstänks också för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Han omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/april/7/07-april-07.26-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/

Share the Post:

Related Posts