3E Media AB, Ljunganbladet och Hallsta Print

Två gripna för misstänkta mordförsöket vid Timrå kyrka

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

En man i 20-årsåldern fördes till sjukhus med allvarliga skador efter ett misstänkt mordförsök i Timrå i söndags kväll. Nu har två misstänkta gripits i Örnsköldsvik. Foto: Johan Nilsson/TT

Två gripna för misstänkta mordförsöket vid Timrå kyrka

Uppdaterad
Publicerad

Två personer, en man och en kvinna i 20-årsåldern, har gripits som misstänkta för mordförsöket i Timrå under söndagskvällen.

Gripandena som Sundsvalls Tidning kunde berätta om först skedde i Örnsköldsvik under tisdagen. Enligt uppgifter till SVT greps de på ett hotell.

De gripna är båda hemmahörande i Sundsvallsområdet och är kända hos polis och rättsväsende sedan tidigare. De är nu delgivna misstanke om försök till mord.

Det var i söndags kväll som en man i 20-årsåldern blev utsatt för mordförsöket som skedde på en parkering vid Timrå kyrka. Han fördes till sjukhus med svåra skador och opererades akut. Hans tillstånd betecknas nu som stabilt.

Bakgrunden till det inträffade är ännu oklar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/tva-gripna-for-mordforsoket-i-timra

Share the Post:

Related Posts