3E Media AB, Ljunganbladet och Hallsta Print

28 mars 07.13, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

23:38 Narkotikabrott, Sundsvall
Polisen kontrollerar en person, en man, i Stenstan. Han misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks också för brott mot knivlagen, föremålet tas i beslag. Anmälan upprättas gällande ringa narkotikabrott genom eget bruk samt brott mot knivlagen. 

Uppdatering:

01:07 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till Kvissleby, Sundsvall med anledning av bråk i en bostad. På plats framkommer bland annat att en okänd gärningsperson ska ha misshandlat en man på platsen. Det finns inga uppgifter om att mannen ska ha behövt uppsöka sjukvård. Polisen håller förhör och tar upp anmälan.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/mars/28/28-mars-07.13-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/

Share the Post:

Related Posts