3E Media AB, Ljunganbladet och Hallsta Print

Mamma i Ångermanland misstänks för mordförsök – följ SVT:s rapportering från rättegången

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Mamman ska ha googlat på: ”Kan man göra sitt barn sjukt utan att det syns”. Se en sammanfattning om fallet med den åtalade mamman i videon ovan. Grafiken har inget med de verkliga personerna att göra. Foto: Storyblocks/montage

Mamma i Ångermanland misstänks för mordförsök – följ SVT:s rapportering från rättegången

Publicerad

Efter att en flicka från Ångermanland bland annat hade avföring i blodet slog vården larm. Nu står barnets mamma åtalad för mordförsök och synnerligen grov misshandel, mot sitt nekande.

Följ SVT:s rapportering från rättegången här, med start klockan 9.

Liverapport: Mamma misstänks för mordförsök på sin dotter

Pinnat inlägg

Nu startar rättegången mot den mamma som misstänks ha gjort sin dotter sjuk genom att ge medicin och injicera bakterier.

Åtta dagar har avsatts för förhandlingarna under de kommande veckorna, där bland annat mamman och de läkare som gjort anmälan till Socialtjänsten kommer att höras.

Här kan du följa rapporteringen från SVT:s reportrar som är på plats i tingsrätten, och ställa frågor som vi besvarar i mån av tid.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Mamma i Ångermanland misstänks ha gjort sitt barn sjukt

Mer i ämnet

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/mamma-i-angermanland-misstanks-for-mordforsok-folj-svts-rapportering-fran-rattegangen

Share the Post:

Related Posts