Lista: Tre tecken på att du är i riskzonen för spelmissbruk

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Vilka tecken finns det på att någon är spelberoende? Sara Passi, behandlingspedagog i Sundsvall, berättar vad man ska titta efter om man misstänker att en närstående har spelproblem. Foto: Shanker Prem/SVT

Lista: Tre tecken på att du är i riskzonen för spelmissbruk

Publicerad

Det är svårt att upptäcka om en person är spelberoende. Men det finns flera varningstecken som gör det lättare att upptäcka missbruket. Sara Passi, behandlingspedagog på spelberoendegruppen i Sundsvall, förklarar några av dem.

I klippet listar Sara Passi tre kännetecken hos någon som kan vara i ett spelberoende.

SPELMISSBRUK – HÄR KAN DU FÅ HJÄLP

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/lista-tre-tecken-pa-att-du-ar-i-riskzonen-for-spelmissbruk

Share the Post:

Related Posts