3E Media AB, Ljunganbladet och Hallsta Print

10 mars 07.54, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Fyra personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

00:22, Ånge

Polisen stoppar en A-traktor. Föraren, en tonårsflicka, misstänks för olovlig körning. Anmälan upprättas. Polisen kontaktar flickans vårdnadshavare och dokumenterar avvikelser på A-traktorn.

00:41, Sundsvall

Polisen larmas om en A-traktor som ska köra i hög hastighet. Polisen åker ut och påträffar fordonet. Föraren, en tonårspojke, misstänks för olovlig körning. Anmälan upprättas. Polisen omhändertar pojkens körkort och tar A-traktorn i beslag. Man kontaktar pojkens vårdnadshavare.

03:42, Örnsköldsvik

Polisen kontaktas av allmänhet som har hört en ruta krossas i ett flerfamiljshus. Polisen åker till adressen. Där ser man att en av lägenheterna har en trasig fönsterruta. Ingen gärningsperson finns på platsen. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

05:02, Sundsvall

Polisen larmas om att en man och en kvinna ska bråka utomhus. Polisen åker till platsen och påträffar mannen och kvinnan. Båda är i 30-årsåldern och de känner varandra sedan tidigare. Mannen grips, misstänkt för misshandel av kvinnan. Anmälan gällande misshandel upprättas.  

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/mars/10/10-mars-07.54-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/

Share the Post:

Related Posts