3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

20 februari 07.34, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:18 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Nacksta, Sundsvall. Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för rattfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk och vårdslöshet i trafik.

01:28 Rattfylleri, Kramfors
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Kramfors. Föraren, en man i 40-årsåldern, saknar körkort. Misstanke uppstår om att han är påverkad av narkotika och provtagning utförs. Föraren misstänks för rattfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk och grov olovlig körning. Passageraren, en man i 45-årsåldern, misstänks också vara påverkad av narkotika och provtagning utförs. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk samt tillåtande av grov olovlig körning.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/februari/20/20-februari-07.34-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/

Share the Post:

Related Posts