3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

”Väldigt dåligt skött – en käftsmäll för oss” – hockeytjejerna sågar Timrå IK

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Kristina Bertlin, Ella Lång och Alva Rindberg går på hockeygymnasiet och spelar i Timrå IK:s damlag. Det är alla besvikna över hur klubben skött turerna kring damlaget. ”De har inte varit ärliga i sin beskrivning av vad som hänt”, menar Ella. Foto: Pierre Ragnehag

”Väldigt dåligt skött – en käftsmäll för oss” – hockeytjejerna sågar Timrå IK

Uppdaterad
Publicerad

Det har varit minst sagt rörigt kring Timrå IK:s damlag de senaste dagarna. Reaktionerna från spelarna har varit starka efter klubbens beslut att sparka sportchefen och tränaren Georgina Farman. Under fredagen ska klubben berätta om hur man ser på det uppkomna läget.

Vi träffar Kristina, Ella och Alva utanför Timrå gymnasium. Alla tre går programmet med hockeyinriktning och spelar i damlaget.

Det är alla starkt kritiska till hur Timrå IK hanterat damlaget den senaste tiden. Frågan är om Timrå IK ens har något lag att ställa på isen på lördag när det är tänkt att man ska möta serieledarna Skellefteå.

Det verkar råda uppror i laget just nu.

Hör tjejernas starka synpunkter på turerna – i klippet

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App Store
Ladda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/valdigt-daligt-skott-en-kaftsmall-for-oss-hockeytjejerna-sagar-timra-ik

Share the Post:

Related Posts