3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

Misstänkt mordförsök i Örnsköldsvik – två personer anhållna

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Misstänkt mordförsök i Örnsköldsvik – två personer anhållna

Publicerad

En man i 20-årsåldern ska ha blivit utsatt för våld under lördagseftermiddagen. Två män sitter anhållna misstänkta på sannolika skäl till försök till mord.

Det var vid 16.45 som ärendet inkom om en skadad man i 20-årsåldern. Mannen fördes till sjukhus, men skadeläget är oklart. Två män, också de i 20-årsåldern, greps senare, misstänkta för försök till mord. Männen anhölls efter beslut av åklagare.

Åklagarmyndigheten vill inte lämna ut några uppgifter om hur mannen blivit skadad, eller vilka vapen eller tillhyggen som använts vid det misstänkta mordförsöket, och är förtegen även om detaljerna i övrigt.

Enligt Robin Simonsson på Åklagarmyndighetens pressjour ska de båda männen förhöras under söndagen, och en åklagare kommer att utses under måndagen. Senast tisdag beslutas om de ska häktas.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App Store
Ladda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/misstankt-mordforsok-i-ornskoldsvik-tva-personer-anhallna

Share the Post:

Related Posts