3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

14 januari 07.58, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

14 januari 07.58, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits för fylleri. En person har medtagits för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk samt innehav. 

00:58 Olaga intrång, Örnsköldsvik
Polisen beordras till en adress i centrum med anledning av att en man olovligen ska ha tagit sig in på en byggarbetsplats. Den misstänkte omhändertas för fylleri. Anmälan upprättas gällande olaga intrång. Inget är tillgripet från platsen. 

00:57 Drograttfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Skönsberg i Sundsvall. Föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk. Bilnycklarna omhändertas.

01:19 Olovlig körning, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en bil i Nyland. Föraren saknar behörighet att köra, anmälan upprättas om grov olovlig körning.

05:06 Trafikkontroll, Sundsvall
Polisen har haft en trafikkontroll på Kontorsvägen, Kubikenborg i Sundsvall. 15 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

05:56 Trafikkontroll, Sundsvall
Polisen har haft en trafikkontroll på Södra vägen i Sundsvall. 10 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

Övrigt: Under natten har tre viltolyckor rapporterats i länet, samtliga inträffade på E14 i trakterna av Hällsjö, Sundsvalls kommun. Inga personskador uppstod.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/januari/14/14-januari-07.58-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/

Share the Post:

Related Posts