3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

Storfesten i Sundsvall tillbaka – efter fem års uppehåll

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Livia Romö och Leya Olsson, aktiva i konståkningsklubben ”Iskristallen” berättade om sin sport under ”Gärdeskoj”. Vad Grinchen har med konståkning att göra? Kolla klippet. Foto: Pierre Ragnehag

Storfesten i Sundsvall tillbaka – efter fem års uppehåll

Publicerad

Det är Sveriges största picknick – inomhus, ja, det hävdar åtminstone arrangören Sundsvalls kommun. ”Gärdeskoj” på Gärdehovshallen har fått nypremiär efter fem års uppehåll. Runt 40 olika idrottsföreningar fanns på plats för att visa upp sig.

Pandemin och dess efterverkningar har kommit i vägen för den årliga festen på Gärdehovs konstgräsmatta, men i år var det dags igen.

Picknick-platser erbjöds på den extrauppvärmda konstgräsmattan och överallt myllrade idrottsföreningar för att visa upp sig och för att i bästa fall locka nya medlemmar så här vid terminsstarten.

”Gärdeskoj” tycks ha varit efterlängtad för enligt arrangören Sundsvalls kommun dök det preliminärt upp 3 500 personer upp för att picknicka i sporthallen den här lördagen.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App Store
Ladda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/storfesten-i-sundsvall-tillbaka-efter-fem-ars-uppehall

Share the Post:

Related Posts