3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

Stora köbildningar runt Härnösand – personer som övernattat i bilar

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I klippet berättar trafikanten Peter Granåsen om vad han tror skulle underlätta de långa bilköerna. Foto: Peter Nässén/SVT

Stora köbildningar runt Härnösand – följ trafikläget efter flertalet olyckor

Uppdaterad
Publicerad

På flera håll i landet ställer vädret till en hel del för trafikanter. Under onsdagsnatten och torsdagsmorgonen har ett antal fordonshaverier lett till långa köbildningar runt E4:an mellan Timrå och Härnösand.

Trafikläget i Västernorrland

Pinnat inlägg

Efter flera trafikolyckor under natten och morgonen har det bildats långa köer längs bland annat E4:an mellan Timrå och Härnösand.

Följ trafikläget i Västernorrland här i chatten.

Fordonshaveri på E4:an från Berg till Skule

En stillstående lastbil på E4:an i höjd med Skuleberget har stor påverkan på trafiken meddelar Trafikverket. Begränsad framkomlighet i preliminärt en timme till.

Lastbil blockerar väg 706 i Hamre

En lastbil blockerar vägen helt vid väg 706 från Hamre till Stigsjö kyrka. Enligt Trafikverket är sandbil på väg till platsen. Där är den preliminära sluttiden för händelsen klockan 10.

Fler trafikincidenter runt Älandsbro

På E4:an vid Älandsbro har en långtradare kört i diket där släpet sticker ut på körbanan. Bärgare är beställd. Enligt Trafikverket är prognosen att händelsen ska pågå till klockan 12.

På väg 713 från Byåker till Norrstig utanför Härnösand har två lastbilar driftproblem som ska ha en stor påverkan på trafiken. Preliminär sluttid på händelsen är klockan 9.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App Store
Ladda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/stora-kobildningar-runt-harnosand-personer-som-overnattat-i-bilar

Share the Post:

Related Posts