3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

03 januari 07.56, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:39 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till Inre Hamnen i Sundsvall med anledning av skadegörelse av en a-traktors ruta. Enligt initiala uppgifter har en person kastat ett föremål mot rutan. Personen anträffas inte. En anmälan gällande skadegörelse ska upprättas.

06:47 Trafikolycka, Timrå
Polis beordras till E4 i Timrå med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter är två personbilar inblandade i en olycka där den ena bilen åkt på den andra bakifrån och två personer förs till sjukvård för kontroll. Bilarna bärgas från platsen. Olyckan utreds av polisen.
Uppdaterad kl 09:22: Polis har hållit förhör med förarna och en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott ska upprättas.

Under natten har en kvinna, som är i 30-årsåldern, gripits i Sundsvall misstänkt för att ha försökt misshandla en man hon har en relation med. Åklagare beslutar att anhålla kvinnan för försök till grov misshandel och olaga hot. I samband med detta framkommer uppgifter som gör att ytterligare misstänkta brott ska utredas.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka i Tallnäs, Timrå, har anmälts till polisen under morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/januari/3/03-januari-07.56-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/

Share the Post:

Related Posts