3E Media AB - Ljunganbladet och Hallsta Print

29 december 07.28, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

29 december 07.28, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Under natten har tre personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

23:24 Bedrägeri, Härnösand
Polisen beordras till en restaurang i Härnösand med anledning av ett misstänkt bedrägeri. En kvinna och en man ska ha ätit och druckit för en större summa och därefter försökt undkomma betalning genom att lämna felaktiga uppgifter. Polisen håller förhör med de misstänkta och tar upp en anmälan om bedrägeri.

02:13 Trafikolycka, Timrå
Polisen larmas om en trafikolycka på länsväg 684 Tynderö, Timrå kommun. En personbil har kört i diket. Ingen person finns kvar på platsen när polisen kommer dit. Bilen märks upp med polisband.

02:28 Viltolycka, Ånge
Polisen larmas om en viltolycka på E14 Torpshammar, Ånge kommun. En personbil har kolliderat med en älg. Föraren förs till sjukvård med ambulans, skadeläget är oklart. Polisen har varit på plats och pratat med denne. Den döda älgen flyttas från vägen. 

Övrigt: Under natten har ytterligare en viltolycka inrapporterats till polisen, den inträffade på länsväg 570 Allsta-Klingsta, Sundsvall. Inga personskador uppstod. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/december/29/29-december-07.28-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/

Share the Post:

Related Posts