Timmerbil tappade last på E4 i Timrå – begränsad framkomlighet söderut

0
61

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Foto: gobiten.se

Timmerbil tappade last på E4 i Timrå – begränsad framkomlighet söderut

Uppdaterad
Publicerad

En timmerbil körde in i en viadukt strax söder om NHC Arena på E4 i Timrå på onsdagsförmiddagen. En timmerstock hänger ut från släpet som står kvar på körbanan och i södergående riktning är framkomligheten starkt begränsad preliminärt fram till klockan 13 meddelar Trafikverket.

Det hela inträffade strax efter klockan tio. Timmersläpet var uppenbarligen för högt lastat och slog i viadukten på E4 i höjd med den så kallade hockeyrondellen. Några av stockarna på släpet lossnade och en av dem svängde ut över körbanan.

Ingen olycka inträffade i samband med händelsen och ingen människa har skadats.

Polisen har hållit förhör med timmerbilsföraren och händelsen ska utredas, meddelar polisen på sin webbplats.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/timmerbil-tappade-last-pa-e4-sodergaende-korfalt-avstangda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here