Så blir valborgsvädret i Norrland

56

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Hör SVT:s meteorolog om vädret på valborgsmässoafton

Så blir valborgsvädret i Norrland

Publicerad

Den sista april firas valborgsmässoafton, eller valborg som dagen kallas i folkmun. Hör du till dem som besöker en majbrasa? Funderar du på hur du ska förbereda dig när det gäller vädret? Då kan det vara bra att höra vad SVT:s meteorolog Emma Härenstam har att säga i sin Norrlandsprognos.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/sa-blir-valborgsvadret-i-norrland