Snart dags för Den stora älgvandringen – flera nyheter i årets sändning

57

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Klockan 13 i dag tisdag presenterar redaktionen årets program och alla nyheter i en två timmar lång direktsändning på SVT play och i Kunskapskanalen – då får vi också veta när  årets program startar. Det är nämligen fortfarande hemligt när detta skrivs.

– Den här vintern har ju bjudit på en del snö. Den bjöd på ännu lite mer snö här i fredags. På vissa ställen har vi ju 60 centimeter nysnö. Det är klart att det blir tuffare för oss att rigga men vi är preppade och ska göra vårt bästa för att det ska gå så smidigt som möjligt, säger projektledaren Johan Erhag.

– Jag menar, älgarna klarar ju det här och då ska vi också kunna klara det här.

MISSA INTE: Följ direktsändningen på SVT Play här

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/snart-dags-for-den-stora-algvandringen