Trafikolycka på E4 utanför Örnsköldsvik – begränsad framkomlighet

88

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Första larmet inkom vid 06.30-tiden och det handlade om en trafikolycka med flera personbilar på E4 i höjd med Hjälta, Smedsbyn utanför Örnsköldsvik. Enligt Göran Sundqvist var det en påkörningsolycka med fyra personbilar inblandade och det fanns inga rapporter om personskador. Bärgare skickades till platsen och olyckan orsakade köer på E4. Enligt Trafikverket påverkades trafiken till 07.45.

Vid 07.40 inkom nästa larm och då handlade det om en olycka på E4 i höjd med Ullånger i riktning mot Docksta. Det ska vara en trafikolycka med lastbil och personbil.

– De har krockat in i varandra och troligtvis handlar det om en hastig inbromsning av lastbilen, säger André Wadell, inre befäl på räddningstjänsten.

Det ska inte finnas några personskador och räddningstjänst arbetar med att sanera vägbanan bland annat, Vägen ska vara helt avstängd i norrgående riktning och trafiken bedöms påverkas fram till 09.30-tiden, uppger Trafikverket.

Texten uppdateras.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/trafikolycka-pa-e4-utan-ornskoldsvik-begransad-framkomlighet