14 personer varslas från Polarbröd i Bredbyn

0
76

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Samtliga 23 tjänster som varslas arbetar i kollektivet. I ett pressmeddelande konstaterar Polarbröds VD Anders E Johansson, att omställningen är nödvändig för att de anpassar sig efter bland annat förändrade konsumtionsmönster.

Samtidigt meddelar Polarbröd att de planerar investeringar med fokus på framtidens teknik och hållbar produktion på båda orterna.

– Inte ens Polarbröd står opåverkade av det som händer i omvärlden just nu. Det är naturligtvis tråkigt att vi behöver genomföra detta, men det är nödvändigt att vi anpassar oss till de förändringar vi nu ser i omvärlden, skriver Anders E Johansson i pressmeddelandet.

Texten uppdateras

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/23-personer-varslas-fran-polarbrod

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here