Polisen i Västernorrlands hastighetsvecka – så har det gått hittills

68

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Redan under måndagen åkte 51 personer fast på Baldersvägen i Sundsvall på en 30-sträcka. Två personers körkort blev omhändertagna. Förarna körde i 64km/h respektive 55km/h. Ytterligare tolv personer åkte fast vid tre olika adresser i Sundsvall.

Under onsdagen genomfördes en kontroll på Norrmalm i Sundsvall och där blåste en förare positivt, körkortet omhändertogs och en anmälan om rattfylleri ska uppträttas. Även i Ånge stoppades en förare, som saknade körkort, och där uppstod en misstanke om att föraren var påverkad av narkotika.

Hastighetsveckan genomförs i hela länet och, enligt polisens hemsida, har minst 210 personer hittills fått böter för olika trafikbrott, under veckan.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/polisen-i-vasternorrlands-hastighetsvecka-sa-har-det-gatt-hittills