Home Nyheter Nyheter Västernorrland Sportlovsaktiviteter i Västernorrlands län – här är kommunernas gratisaktiviteter

Sportlovsaktiviteter i Västernorrlands län – här är kommunernas gratisaktiviteter

0
Sportlovsaktiviteter i Västernorrlands län – här är kommunernas gratisaktiviteter

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Men man kan även besöka Härnösands fritidsgård för en tjejkväll för dig som är 13-19 år på onsdagen. På plats bjuds det på bland annat pizza och snacks.

Redan under tisdagen kan man åka till Pangea i Timrå kommun för att åka skridskor på deras isplan, på plats finns det möjlighet att låna skridskor och hjälmar kostnadsfritt och det bjuds även på fika. Men om man inte vill åka skridskor så kan man även testa på Ju-Jutsu kai i sporthallens källarplan under onsdagen.

Bada eller åka pulka

I Kramfors kommun så kan man besöka Ådalshallen under onsdagen där skolbarn kan gratisbada mellan klockan 10.00 och 14.00 – men skulle man hellre fördriva tiden utomhus kan man även besöka Latbergshallen för friåkning.

Örnsköldsviks kommun välkomnar besökare till vinterlek i Strandparken där man bland annat kan åka pulka men även testa på att åka skidor i skidspåret. Det finns också möjlighet att grilla och fika ute i vårvintersolen.

Gratis skidåkning och historisk mat

I Strinne utanför Sollefteå arrangerar Svenska Kyrkan en familjedag med utelek och möjlighet till att prova på skidspåren under tisdagen, det bjuds även på korv och dryck.

Vill man åka skridskor i Sundsvall så kan man besöka Norrmalmsparkens isbana på skridskodisco på torsdagen, det spelas musik och på plats kan du låna både skridskor och hjälm. Men man kan också besöka Norra Berget för att provsmaka historisk mat, leka på lekplatsen eller ta en skidtur i spåret.

I Ånge kan du besöka centralbiblioteket för att vara med i ett Ronja Rövardotter-quiz eller besöka Fränstagården under onsdagen för korvgrillning.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/sportlovsaktiviteter-i-vasternorrlands-lan-kommunerna-tipsar-om-evenemang

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here