07 mars 19:18, Trafikkontroll, Västernorrlands län

37

KRAMFORS

Under eftermiddagen hölls en trafikkontroll vid Finnmarksvägen, Öd. Två förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 65 km/timmen på en 40-sträcka.

SOLLEFTEÅ

Polisen kontrollerade trafiken i Remsle under eftermiddagen, utan några anmärkningar.

SUNDSVALL

Vid 17:30-tiden stoppades en bilist för kontroll i Stenstan. Böter utfärdades till föraren på grund av att han ”fört fordon och samtidigt använt handhållen mobiltelefon eller annan kommunikationsutrustning”.

ÅNGE

Under eftermiddagen stoppades en bilist för kontroll. Misstanke uppstod om att föraren, en man som saknade körkort, var påverkad av narkotika. Han fick medfölja för provtagning och förhör. Anmälan upprättades.

ÖRNSKÖLDSVIK

Vid 17-tiden kontrollerades trafiken på länsväg 348 vid Billsta. En förare fick böter på grund av last som ej var säkrad under färd. En ordningsbot utfärdades också på grund av hastighetsöverträdelse.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/mars/7/07-mars-1918-trafikkontroll-vasternorrlands-lan/