Nya strömavbrott i Strömsunds kommun – 130 hushåll utan el

50

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Nya strömavbrott i Strömsunds kommun – 130 hushåll utan el

Uppdaterad
Publicerad

130 hushåll i nordvästra Strömsunds kommun har under natten mot torsdag drabbats av strömavbrott. Felet beror på nedfallna träd mot ledningarna.

Strömavbrottet startade strax efter klockan 02 på natten och arbetet med att lösa problemet har försenats på grund av hårt väder. Prognosen när strömmen ska vara tillbaka är just nu satt till klockan 12.

Återkommande problem

Strömavbrottet är det senaste i raden som drabbat kunder i Strömsunds kommun under vintern. Elbolaget Eon var tidigare i veckan på plats i kommunen för att informera om arbetet med att vädersäkra ledningar.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jamtland/nya-stromavbrott-i-stromsunds-kommun-130-hushall-utan-el