Efter låga förtroendesiffrorna – här besöker Muharrem Demirok (C) Ramvik

24

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Enligt en mätning av opinionsinstitutet Novus har Centerpartiets nya partiledare Muharrem Demirok endast tre procent av svenskarnas förtroende. Det är den längsta förtroendesiffran för en partiledare som Novus hittills uppmätt sedan mätningarna startade för tio år sedan.

Under dagen är han på besök på Hälledals skola i Härnösand för att sedan under eftermiddagen ta en fika hos Thorbjörn Fälldins änka Solveig. På kvällen håller Centerpartiet ett öppet möte i Ramvik folkets hus där Muharrem håller tal och svarar på allmänhetens frågor.

Hör Muharrem Demirok berätta varför han besökte just Ramvik i videon.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/muharrem-demirok-besoker-falldin