01 mars 07:02, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

15

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:31 Polisen larmades till ett företag i Stenstan i Sundsvall med anledning av aktiverat inbrottslarm. Polis åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Någon, eller några, ska ha tagit sig in i lokalen. Det var tillrört inne i lokalen. Händelsen rubriceras som försök till stöld genom inbrott men det finns ingen misstänkt.

22:36 Polisen larmades till en restaurang i Stenstan, Sundsvall. Detta med anledning av ett misstänkt inbrott. Det var en person i närheten som hade hört ljud som kunde uppfattas som att det rörde sig om ett inbrott vilket gjorde att personen larmade polisen. Dock hade personen hört detta ungefär två timmar tidigare innan polisen fick vetskap om händelsen. Polis till platsen. En anmälan om stöld genom inbrott ska skrivas. Diverse gods ska ha dragits ut från lokalen, det är oklart vad som har stulits. Det finns ingen misstänkt.

02:49 Polisen larmades om en brand i en villa i Ramvik, Härnösand. Två personer fördes till sjukhus med, vad som initialt beskrevs som, lättare rökskador. Det finns inga misstankar om brott.

Presstalesperson Dennis Johansson Strömberg

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/mars/1/01-mars-0702-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/