Timmerbil har kört av vägen i Skålan – vägen delvis blockerad

27

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Timmerbil har kört av vägen i Skålan – vägen delvis blockerad

Publicerad

Strax efter klockan 17 på fredagen körde en timmerbil av vägen på länsväg 535, inne i byn Skålan, i Bergs kommun. Fordonet ligger delvis i diket och har vält på sidan, men eftersom släpet är kvar på vägen så råder begränsad framkomlighet på platsen.

Skadeläget är i nuläget oklart, men föraren ska ha tagit sig ur hytten själv innan räddningstjänsten kom till platsen.

Bärgningsarbetet väntas pågå under kvällen och vägen kan stundtals behöva stängas helt.

– Timret ska lastas över till en annan timmerbil och efter det kan fordonet bärgas. Vi dirigerar förbi trafiken växelvis nu, men kan nog behöva stänga vägen helt ibland, säger Anders Lögdal, inre befäl på räddningstjänsten.  kommer nog behöva 

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jamtland/timmerbil-har-kort-av-vagen-i-skalan-vagen-delvis-blockerad