12 februari 08:24, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

24

Sedan midnatt har sju personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, en av dem misstänks för ringa narkotikabrott. 

Under natten har en man i Örnsköldsvik anhållits misstänkt för misshandel av en kvinna som han har en relation med.

01:30 Misshandel, Sollefteå
Under natten kontaktas polisen gällande en misshandel utomhus i Sollefteå.  En man ska ha blivit misshandlad av okända gärningspersoner. Det finns ingen information om att mannen behövde uppsöka sjukvård. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel. 

01:47 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till ett uteställe i Sundsvall med anledning av en skadad man. Mannen ska ha blivit misshandlad av okänd gärningsperson. Ambulans kommer till platsen men det är oklart huruvida han behövde följa med eller inte. Polisen tar upp en anmälan gällande misshandel. 

02:04 Rån, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas gällande en man som ska ha blivit rånad på en ägodel utomhus i Örnsköldsvik. Flera okända gärningspersoner ska med våld ha tilltvingat sig ägodelen och därefter lämnat platsen. Målsäganden fick uppsöka sjukvård. Rånet ska ha skett på Nytorgsgatan vid klockan 00:30 cirka.

Polisen söker iakttagelser och tips gällande händelsen. Har du sett något vid tiden för eller före och/eller efter rånet ska ha skett, kontakta polisen på telefonnummer 114 14 eller tipsa via polisens hemsida genom att klicka på länken nedan. 

02:40 Smitning från trafikolycka, Härnösand
Polisen kontaktas gällande en lastbil som ska ha kört på en busskur vid E4 och sedan lämnat platsen utan att ge sig till känna. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om smitning från trafikolycksplats.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/februari/12/12-februari-0824-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/