25 januari 14:34, Trafikkontroll, Jämtlands län

43

Detta är en nyhet från Polisen:s RSS flöde.

Vid en nykterhetskontroll i Lugnvik, Östersund, passerade alla utan anmärkningar. 17 förare blåste i polisens sållningsinstrument.

Vid kontrollen på Stockevägen, Frösö, blåste 38 förare i polisens sållningsinstrument och alla var utan anmärkningar. Två ordningsböter utfärdades på grund av att bilbälte inte användes.

På riksväg 84 vid Hållan, Funäsdalen, blåste 72 förare i polisens sållningsinstrument och alla var utan anmärkningar.

Vid en kontroll på riksväg 84 vid Fjällnäs blåste 27 förare i polisens sållingsinstrument och samtliga var utan anmärkningar.

Vid kontrollen på riksväg 84 Riksgräns-Tänndalen var alla kontrollerade utan anmärkningar.

Vid en kontroll i Lit blåste 14 förare i polisens sållningsinstrument och alla var utan anmärkningar. En skoter som kördes längs vägen kontrollerades. Ordningsböter utfärdades till skoterföraren på grund av att fordonet var avställt och på grund av att föraren inte hade hjälm.

Uppdatering klockan 18:00 av Maria Linné, presstalesperson:

Vid en kontroll på riksväg 87 Furulund, Östersund utfärdades två ordningsbot för hastighetsöverträdelser samt två för felaktig belysning.

Vid en kontroll på riksväg 87 Stugun, Ragunda kommun fick 14 förare blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

Vid en kontroll i Hannåsen, Gällö, Bräcke kommun fick 13 förare blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/januari/25/25-januari-1434-trafikkontroll-jamtlands-lan/