22 januari 08:29, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

35

Fem personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:32 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Misstanke uppstår om rattfylleri och provtagning utförs. Förhör hålls och anmälan ska upprättas. 

01:03 Misshandel, Sundsvall
Polis tar upp en anmälan och motanmälan gällande misshandel. Två män har enligt initiala uppgifter slagit varandra på en krog i Sundsvall.

01:04 Narkotikabrott, Sollefteå
Polis kontrollerar en adress i Sollefteå med anledning efter samtal om högljudd fest. På adressen uppstår misstanke om ringa narkotikabrott, eget bruk, och personerna på adressen kontrolleras, provtagning utförs och anmälningar ska upprättas. Resultaten av provsvaren får visa om brott begåtts.

01:42 Rattfylleri, Sundsvall
I Sundsvall stoppas och kontrolleras en personbil. Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och provtagning utförs. Anmälan ska upprättas gällande ringa narkotikabrott, eget bruk, rattfylleri samt brott mot knivlagen.

02:59 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Örnsköldsvik. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad av narkotika och provtagning utförs. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

En viltolycka i Örnsköldsvik kommun har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/januari/22/22-januari-0829-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/