21 januari 08:17, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

26

Detta är en nyhet från Polisen:s RSS flöde.

07:23 Mellan Hedeviken och Randsjö i Härjedalen kommun har en olycka anmälts. En personbil och en ren var inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Det är oklart hur det gick för renen och berörd sameby kontaktas.

07:46  Vid Myssjö, Berg kommun, var en personbil och ett rådjur inblandade i en olycka. Det finns inga uppgifter om personskador. Det är oklart hur det gick för rådjuret och eftersöksjägare kontaktas.

07:54 På länsväg 336 Bonäset-Järpen, Åre kommun, var en älg och en personbil inblandade i en olycka. Det finns inga uppgifter om personskador. Det är oklart hur det gick för älgen och eftersöksjägare kontaktas.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/januari/21/21-januari-0817-trafikolycka-vilt-jamtlands-lan/