21 januari 07:33, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

24

Fem personer har omhändertagits för fylleri, varav två misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:35 Brand, Sollefteå
Polis beordras till en adress i Sollefteå med anledning av larm om rök i flerfamiljshus. Enligt initiala uppgifter har en skarvsladd brunnit. Ambulans för en person som andats in rök till sjukvård för kontroll. En anmälan om brand utan misstanke om brott ska upprättas.

23:40 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till Rondellplan med anledning av misshandel. Enligt initiala uppgifter har en okänd person misshandlat en man. Anmälan tas upp.

03:15 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till centrala Örnsköldsvik med anledning av misshandel. Enligt initiala uppgifter ska en man ha blivit misshandlad av en annan man både utanför och inne på en restaurang. Den misshandlade mannen förs med ambulans till sjukvård. Polis håller förhör och en anmälan ska upprättas.

04:04 Trafikolycka, Härnösand
Polis beordras till Härnösand centrum med anledning av en trafikolycka där en person blivit påkörd. Det fordon som var inblandat har lämnat platsen och polis söker av området men anträffar det inte. Ambulanspersonal kontrollerar personen och det finns inga uppgifter om allvarliga skador. En anmälan ska upprättas.

Två viltolyckor, en i Ånge kommun och en i Sollefteå kommun, har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/januari/21/21-januari-0733-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/