19 januari 07:37, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

33

Under natten har en person omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Personen misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk. 

23:12 Stöld, Sundsvall
Polsien beordras till ett företag utanför Sundsvall med anledning av ett misstänkt pågående inbrott. Polisen påträffar två män. Förhör hålls och därefter släpps de på fri fot. Anmälan upprättas gällande olaga intrång och stöld (av bränsle).

Övrigt: Under natt och morgon har fem viltolyckor inrapporteras till polisen, de inträffade i Aspsele och i Björna Örnsköldsviks kommun, i Märrgård, Timrå kommun, i Långsjön, Härnösands kommun samt i Hallstabodarna, Sundsvalls kommun.Det finns inga personskador rapporterade.
En död, eventuellt påkörd, uggla har anträffats i Alnö centrum, Sundsvall. Ugglan tas om hand av polisen då den tillhör statens vilt. 

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/januari/19/19-januari-0737-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/