Två kvinnor i Strömsund åtalade för sexuellt ofredande och misshandel

63

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Kvinnan i 40-årsåldern ska enligt stämningsansökan ha knäppt upp mannens skärp och byxor varpå hans kön blottats, vilket nu lett till att kvinnan misstänks för sexuellt ofredande. Senare samma kväll ska kvinnan i 20-årsåldern ha utdelat flera slag med knuten näve mot samme mans ansikte.

Medger delvis

40-åringen medger delar av händelseförloppet men förnekar att hon begått något brott. 20-åringen medger att hon slagit mannen, fast menar att det skedde med öppen hand i stället för med knuten näve.

Vittnen kallade

De tre känner varandra sedan tidigare enligt åklagare Linnea Söderberg. Händelserna ska ha ägt rum under samma kväll i mitten av april i centrala Strömsund. Enligt åtalet är två vittnen som ska ha sett den ena eller båda händelserna kallade till rättegången.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jamtland/tva-kvinnor-atalade-for-sexuellt-ofredande-och-misshandel