14 januari 07:15, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

46

Sedan midnatt har totalt åtta personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem misstänks för ringa narkotikabrott och våldsamt motstånd.

00:04 Våld mot tjänsteman, Sundsvall
Polisen beordras till en restaurang i Sundsvall med anledning av att ordningsvakt har envarsgripit en man som misstänks för misshandel. Mannen ska ha misshandlat en ordningsvakt. Den misstänkte omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Anmälan upprättas gällande våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

02:46 Trafikolycka, Härnösand
Polisen kontaktas gällande en singelolycka på E4 Gådeåstaden, Härnösand. En personbil har kört in i mitträcket. Ingen person ska ha kommit till skada. Polisen har varit på plats. Föraren blåste negativt i sållningsinstrumentet och var därmed nykter. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. Bilen bärgas från platsen.

04:08 Arbetsplatsolycka, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande en arbetsplatsolycka i Tunadal. Enligt initiala uppgifter ska en man ha skadat ett ben i samband med att han ramlat i samband med arbete. Skadeläget är oklart.
Polisen har varit på plats, en anmälan upprättas gällande arbetsplatsolyckan.

Övrigt: Under natten har två viltolyckor rapporterats till polisen. De skedde på länsväg 348 Sörmesunda, Bredbyn, Örnsköldsviks kommun och på E14 Fränsta, Ånge kommun. Inga personskador har rapporterats. 

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/januari/14/14-januari-0715-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/