10 januari 07:37, Sammanfattning natt, Jämtlands län

34

Detta är en nyhet från Polisen:s RSS flöde.

Under natten har en person omhändertagits för fylleri.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

05:57 Inbrott, Krokom
Under morgonen kontaktas polisen gällande ett inbrott på en förskola i Nälden. Okänd gärningsperson/personer har tagit sig in i lokalerna. Det är i nuläget oklart vad som är tillgripet. Inbrottet har troligen inträffat någon gång efter klockan 18:00 på måndagen. 
Polisen har varit på plats för anmälningsupptagning gällande stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning har utförts.

Övrigt: Sedan klockan 22:00 på måndagskvällen har elva viltolyckor i Jämtlands län inrapporterats till polisen.

De inträffade på länsväg 677 Änge-Tulleråsen, Krokoms kommun, på länsväg 315 Vemdalen, Härjedalens kommun, i Kyrktåsjö, Strömsunds kommun, på länsväg 311 Tännäs, Härjedalens kommun, i Ödland, Östersunds kommun, på riksväg 84 Funäsdalen, Härjedalens kommun, på länsväg 340 Nordannälden, Krokoms kommun, i Brånan, Bergs kommun, på länsväg 592 Orrviken, Östersunds kommun och på E45 Hammerdal i Strömsunds kommun. 

Inga personskador har rapporterats. 

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/januari/10/10-januari-0737-sammanfattning-natt-jamtlands-lan/