07 januari 07:26, Sammanfattning natt, Jämtlands län

67

Detta är en nyhet från Polisen:s RSS flöde.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:06 Viltolycka, Härjedalen:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en ren på riksväg 84/länsväg 315, Hedeviken. Det finns inga uppgifter om personskador.

01:11 Misshandel, Åre:
Polisen kontaktas av en ordningsvakt på en restaurang i Åre angående att en man blivit misshandlad. Polispatrull håller förhör med mannen och upprättar en anmälan gällande misshandel och olaga hot. Det finns inga uppgifter om att mannen behövt föras till sjukvård. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

02:37 Viltolycka, Åre:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E14 vid kyrkan i Järpen. Inga personskador rapporteras.

03:08 Misshandel, Östersund:
Polispatrull utanför en krog uppmärksammar ett bråk mellan två män där den ene misshandlar den andre. En anmälan gällande misshandel upprättas. De inblandade omhändertas båda enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

04:33 Viltolycka, Härjedalen:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en älg på väg 84, Ortholmen. Det finns inga uppgifter om personskador.

05:25 Trafikolycka, Östersund:
Singelolycka på E14 mellan Österböle och Djuriken där en personbil kört av vägen. Ingen person har skadats. Polispatrull dirigerar trafik medan bilen bärgas. Det finns inga misstankar om brott i samband med olyckan. Patrullen är klar på platsen

Övrigt: 
Två personer har, utöver ovanstående, omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/januari/7/07-januari-0726-sammanfattning-natt-jamtlands-lan/