01 januari 09:25, Sammanfattning natt, Jämtlands län

43

Detta är en nyhet från Polisen:s RSS flöde.

Klockan 00-07, här följer ett urval av nattens händelser:

00:56 Rattfylleri, Åre
Polis stoppar och kontrollerar en personbil mellan Undersåker och Järpen. Föraren, en kvinna, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. Förhör hålls och en anmälan om rattfylleri ska upprättas.

01:52 Misshandel, Åre
Polis beordras till en adress utanför Undersåker med anledning av misshandel. Två personer uppger att de blivit misshandlade av okända personer. Förhör hålls och anmälan upprättas.

02:40 Misshandel, Åre
Polis beordras till Åre med anledning av en misshandel utanför en krog. En okänd person har misshandlat tre personer. Den misstänkte är inte kvar på plats. Anmälan upprättas.

03:03 Trafikolycka, smitning, Härjedalen
Polis beordras till Sveg med anledning av en olycka där en a-traktor och personbil är inblandade. Personbilen avvek från platsen men föraren, en man, anträffades av polis och provtagning utfördes. Föraren misstänks för grovt rattfylleri och smitning från trafikolycka.

Under natten har en man i Härjedalen kommun gripits misstänkt för att ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Åklagare har beslutat om att anhålla mannen.

Under natten har en kvinna i Berg kommun gripits misstänkt för misshandel av en man som hon har en relation med. Det bevittnades av barn, vilket innebär att hon även misstänks för barnfridsbrott. Kvinnan är anhållen av åklagare.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2023/januari/1/01-januari-0925-sammanfattning-natt-jamtlands-lan/