Halt på vägarna – larm om flera trafikolyckor

42

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Just nu råder plusgrader i området

Halt på vägarna – larm om flera trafikolyckor

Uppdaterad
Publicerad

Det snabba väderomslaget har gjort väglaget halt och under morronen och förmiddagen har flera trafikolyckor inträffat.  Just nu är det stopp i norrgående körfält på E4:an i höjd med Docksta där trafiken måste ledas om.

Ett tidigare stopp på E4:an vid Ullånger orsakades av en singelolycka där en bil kört in i mittvajern på E4:an. Nu har trafiken åter släppts på.

Men en bit norrut är det fortfarande stopp- trafiken leds om på E4:an i höjd med Docksta, cirka 40 kilometer söder om Örnsköldsvik efter en olycka där flera fordon var inblandade.  Trafiken leds om i bägge riktningar genom Docksta by.

En person har fått föras till sjukhus.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/halt-pa-vagarna-larm-om-flera-trafikolyckor